Om oss

Nina Kristiansen

House of Nink er et enkeltpersonsforetak som ble opprettet i november 2013 og eies av Nina Kristiansen.

Det begynte da sønnen min, Sondre, fikk konstatert cøliaki og jeg måtte begynne å bake brød til han hver uke. Jeg hadde noen stygge, gamle brødformer som jeg ikke var helt komfortabel med å bruke til brødbakingen, spesielt siden brødene bakes på 270 °C.
Og jeg fant ut at det faktisk er slik at mange brød- og kakeformer kan være helseskadelige fordi uheldige metaller eller kjemikalier lekker ut i maten.

Videre fant jeg frem til brødformene fra Fat Daddio’s som er laget av eloksert aluminium. Hva eloksert aluminium er kan du lese mer om her. Brødformene er fantastiske og jeg føler meg helt trygg på å bruke dem. I tillegg slipper brødene formen lett og de er utrolig enkle å rengjøre etterpå. Formene måtte jeg bestille fra USA og da startet tanken på at det kanskje var var liv laga for nettbutikk basert på disse produktene – og dermed var vi i gang. Fat Daddio’s er markedsledende på det kommersielle markedet i USA og produktene benyttes av både fagfolk og private. De har et stort utvalg i bakeutstyr og kvaliteten er svært høy.

Denne nettbutikken vil tilby produkter av høy kvalitet for deg som bare baker av og til, er hobbybaker eller som kanskje er profesjonell. Uansett er godt utstyr viktig for å gjøre matlagingen enklere, morsommere og med bedre resultat.

 

Med vennlig hilsen
Nina

Blir du med i kundeklubben? Se her!